De goesting in pruimenconfituur was er nog steeds dus heb ik deze morgen als ontbijt twee dikke Waalse boterhammen met confituur gesmeerd. Omdat het me zo smaakte heb ik dat deze middag dan maar herhaald. De 'Priesterkes' vielen hier deze zomer met miljoenen uit de pruimenboom. Hopelijk dit jaar van't zelfde zodat ik nog jaren lang dikke Waalse boterhammen kan smeren met boter en pruimenconfituur. Misschien roer ik zelfs op bestelling?
16-02-2010
Pruimenconfituur
De goesting in pruimenconfituur was er nog steeds dus heb ik deze morgen als ontbijt twee dikke Waalse boterhammen met confituur gesmeerd. Omdat het me zo smaakte heb ik dat deze middag dan maar herhaald. De 'Priesterkes' vielen hier deze zomer met miljoenen uit de pruimenboom. Hopelijk dit jaar van't zelfde zodat ik nog jaren lang dikke Waalse boterhammen kan smeren met boter en pruimenconfituur. Misschien roer ik zelfs op bestelling?
Labels:
Kleur,
Stoken en koken
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Ook schriftelijk?
BeantwoordenVerwijderenGele briefkaart.
BeantwoordenVerwijderen