15-02-2010

Geboortedinges


Ella is ooit geboren. De details bespaar ik u (en mezelf). Toch was ik meer dan fier op het resultaat. Deze geweldige vrolijke brok verdiende een leuke bekendmaking dus maakte ik dit kaartje, gedrukt op stof. Aan muffe doopsuikerdoosjes doe ik niet dus naaide mijn moeder een hondertal witte washandjes met gedrukt label.

Een kleine drie jaar later perste ik weer een dochter én een creatie naar buiten. Nora verdiende eveneens een vrolijke aankondiging. En een kleurrijke. Het werd een mini kleurboekje van 12 pagina's met bijhorende vierkleurige kleurpotlood met gestempelde naam. 
Echt leuk om te doen. Daarvoor zou ik zou bijna aan een derde beginnen. Bijna hè.

8 opmerkingen:

 1. zo leuk! ben benieuwd naar de derde :P

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke en mooie blog! De geboortekaartjes van je meisjes zijn bij de origineelste en mooiste (want dat gaat niet per se samen hè) die ik ooit gezien heb...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. jamaar! zo mooie geboortekaartjes! vooral die washandjes vind ik ontzettend origineel. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. WOW ik ben helemaal onder de indruk! Ik heb je een mail gestuurd vol met vragen over het kleurboekje-geboortekaartje. Maar met max 300 tekens, moest ik de helft schrappen. Ik zou heel van je leren hoe ik t beste te werk kan gaan... of maak je ook geboortekaartjes in opdracht?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties

  1. elza.d@skynet.be aanvaardt toch meer dan 300 tekens? Probeer nog es?

   Verwijderen
  2. Misschien komt dat omdat ik vanaf mijn mobiel stuur? Ik ben zelf zwanger (van mijn eerste) en wil geen standaard kaartje. ik was al helemaal weg van je bloemkool kaartje, maar nu ik dit kleurboekje gezien heb ben ik daar helemaal verliefd op.

   Ik ga het straks nog een keer via je mailadres proberen (wanneer ik de laptop even voor mezelf heb)

   Verwijderen
 5. Wat leuk, ik ben op zoek waar je labels kan laten maken. Heeft u daar informatie over?
  Vriendelijke groet,
  Rebekka

  BeantwoordenVerwijderen