30-03-2010
De noen
Na een saaie sapkesdag en onder het motto "we moeten niet overdrijven, hè", ging ik vandaag voor iets hartigs. Na het lezen over de taartenfobie her en der en een hilarische discussie over het uitblazen van eieren, is dit mijn lunch geworden:
Tip:
-Eitjes eerst wassen alvorens ze tegen de lippen te drukken.
-Vliesje goed doorprikken of ge blaast u een hersenbloeding, zoals sommigen beweren.
-Blazen! Niet zuigen.
Labels:
Stoken en koken
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Ik "ei"s auteursrechten!
BeantwoordenVerwijderenIk at vandaag hetzelfde maar klop mijn eiers gewoon kapot.
BeantwoordenVerwijderenLOL ook een goei!
BeantwoordenVerwijderenjom, op mijne sapjesdag wil ik zo geen foto's zien!
BeantwoordenVerwijderenDag Elza, ik kom hier voor het eerst, en ik ben al fan. Komt dat tegen.
BeantwoordenVerwijderenDeze reactie is verwijderd door de auteur.
BeantwoordenVerwijderen@Mme, zelf had ik zo'n onnozeleteiten niet kunnen verzinnen.
BeantwoordenVerwijderen@hAndgemaakt, in normaal gezien ook maar dochter moest persé 5 lege eieren hebben. Anders had ik vandaag natuurlijk iets gezonds gegeten.
@Mie, het was van moetes hè.
@Miss, allee, merci. Ge komt dus nog terug? :-)
Ja. Als je iets schrijft, toch.
BeantwoordenVerwijderenZaterdag! Nu moet ik effe andere torens trotseren. Eifeltoren bijvoorbeeld.
BeantwoordenVerwijderenen ook:een ouder eitje laat zich makkelijker uitblazen dan een kakelvers (daar begin ik niet meer aan, bij een vers ei blijft het eiwit zo hard in vorm dat je het niet door een smal gaatje geblazen krijgt)
BeantwoordenVerwijderen