1 kilo bessen, 2 liter jenever en 400gr suiker. Dan enkele weken laten trekken, filteren en opdrinken. maar niet ineens. Afin, aangezien ik nooit aan verhoudingen doe, kwak ik maar vanalles tesamen. Frambozenjenever is bijvoorbeeld met veel minder fruit (200 gram per liter denk ik)
Een madam met veel te veel plannen en veel te weinig tijd, een man, twee dochters, twee poezen en een veel te grote tuin.
Met woorden kan ik niet toveren, met beelden -hopelijk- een beetje. Ik kijk door de lens zonder na te denken, teken met een potlood, selecteer en dubbelklik op de muis, roer in de potten en stook eens een illegaaltje. Kijk en proef.
aha, dat klinkt goed ;-)
BeantwoordenVerwijderenGe weet toch dat ik professionele proever ben hé?
BeantwoordenVerwijderenMmmh, hoe maak je dat?
BeantwoordenVerwijderen1 kilo bessen, 2 liter jenever en 400gr suiker. Dan enkele weken laten trekken, filteren en opdrinken. maar niet ineens. Afin, aangezien ik nooit aan verhoudingen doe, kwak ik maar vanalles tesamen. Frambozenjenever is bijvoorbeeld met veel minder fruit (200 gram per liter denk ik)
BeantwoordenVerwijderenOhhh dat is nog eens een idee. ik heb hier een paar heerlijke zwarte bessen staan en nu weet ik wat ik ermee kan doen. Echt een fantastisch idee!
BeantwoordenVerwijderen