10-06-2010
Zakskegehakt in woord en beeld
Ooit toen ik nog enkel dit als poort naar de virtuele buitenwereld had, postte ik een fijne luiwijventip.
Nu heb ik er de beeldjes bijgemaakt.
Ziet er toch heerlijk uit! Ideaal voor het aanwakkeren van den appetijt.
Labels:
Stoken en koken
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Luiewijventips zijn altijd welkom,
BeantwoordenVerwijderenmaar de vraag die zich meteen opdringt van mijnentwege: "hoe krijg je dat gehakt er weer uit?" in een handomdraai, zonder vuile handen.....fotoooo
hoekske eraf knippen en persen...;D
BeantwoordenVerwijderenIk vind dat ongelooflijk vies. In gehakt staan kneden. Dat gladde gedoe kruipt tussen je vingers... (kippenvel)
BeantwoordenVerwijderenNiet voor niets vegetariër geworden en dan getrouwd met een vleeseter.
Ik prik van ver in de pot met twee vorken!
hilarisch! en leuk om dat er dan uit te knijpen!
BeantwoordenVerwijderen