Na een bedrijfsbbq voor wat kringloopwerkvolk was er nog over: komkommer en sla. Veel komkommer en sla. En om in de sfeer te blijven heb ik die rauwe overschot maar een tweede leven geschonken: Kringloopsoep.
Stap1: Stoof 3 uien in wat boter en voeg de komkommer toe.
Stap2: Doe de sla bij de gestoofde komkommer en laat even meegaren.
Stap3: Kippenbouillon toevoegen en wat peper. (Let op de koddige pannenoortjes! Danku, Nathalieke voor dit perfecte cadeautje van 1,5 euro)
Stap4: Mixen en eventueel nog wat bijkruiden.
Stap5: Beetje melk bijdoen en opdienen in tweedehands soepkommekes in het zonneke op een groen tafellaken van de kringloopwinkel.
yum!
BeantwoordenVerwijderenEn dan nu de Grote Vraag: was het lekker..? ;P
BeantwoordenVerwijderengezond is't allezins
BeantwoordenVerwijderenJep, het was lekker. :-)
BeantwoordenVerwijderenmmm, smakelijk!
BeantwoordenVerwijderenHaha keischattig die pannenoortjes! Leuk idee, wist niet dat dit bestond!
BeantwoordenVerwijderenzou ik daar brocoli durven bijgooien ipv sla?
BeantwoordenVerwijderen