Recept is veel gezegd. Veel ajuin en nog veel meer pompoen. Ajuin stoven en pompoen bijdoen. Dan kippenbouillon. Koken en mixen. Aja ik laat enkele takjes tijm meekoken en haal die voor de finale mix eruit. Afkruiden met P en eventueel nog beetje zout. Dan massaal geraspte gruyere in de hete soepkom strooien en slurpen.
Oooh daar ga ik ook zo van kwijlen. En "me": nooit aan gedacht om de schil mee te koken, maar inderdaad dat moet meer smaak geven (en dan sla je het lastigste stuk van het soepmaken over, namelijk het schillen !)
Een madam met veel te veel plannen en veel te weinig tijd, een man, twee dochters, twee poezen en een veel te grote tuin.
Met woorden kan ik niet toveren, met beelden -hopelijk- een beetje. Ik kijk door de lens zonder na te denken, teken met een potlood, selecteer en dubbelklik op de muis, roer in de potten en stook eens een illegaaltje. Kijk en proef.
O Elza, heeft u voor mij Het Recept..? Hmm..
BeantwoordenVerwijderenHeb ik in ruil daarvoor een recept voor soep van zoete aardappel voor u! ;P
Recept is veel gezegd. Veel ajuin en nog veel meer pompoen. Ajuin stoven en pompoen bijdoen. Dan kippenbouillon. Koken en mixen. Aja ik laat enkele takjes tijm meekoken en haal die voor de finale mix eruit. Afkruiden met P en eventueel nog beetje zout. Dan massaal geraspte gruyere in de hete soepkom strooien en slurpen.
BeantwoordenVerwijderenLekker!!!! Ik maak ze op net dezelfde manier klaar, maar doe er geen gruyere in, maar zo'n goede eetlepel maredsouskaas... Mjammie!
BeantwoordenVerwijderenindien mogelijk maak ik po^poemsoep mét schil en al : veel meer smaak !Soms doe ik er ook wat curry bij.
BeantwoordenVerwijderenDa's toch lekker hé, pompoensoep !
Oooh daar ga ik ook zo van kwijlen. En "me": nooit aan gedacht om de schil mee te koken, maar inderdaad dat moet meer smaak geven (en dan sla je het lastigste stuk van het soepmaken over, namelijk het schillen !)
BeantwoordenVerwijderen