22-12-2010

Bijna in bloei.Bijna.


Nog enkele maanden en dan kunnen we van op de kinderkamer weer uit het raam kijken naar de prachtige roze magnolia. Denk dat ik de kerstlampjes nooit ga kunnen verwijderen want nu staan de bloemknopjes er al en tegen dat ze uitgebloeid zijn, zijn de groene blaadjes er al en ik wil dat boompje geen pijn doen. 
Mooi excuus hè.


wintermagnoliaOndertussen en terwijlens ben ik naarstig op zoek gegaan naar duzend kerstcadeaukes en heb dat in en recordtijd van 2 uur geflikt. Welke cadeautjes ik gescoord heb ga ik niet verklappen want ze kijken mee. 

Nog 2 dagjes werken en dan begint eindelijk de tijd van peis en vree en rust. Toch voor 2 weken. Man, ik kijk daar naar uit. 


4 opmerkingen:

 1. Oh magnolia's vind ik prachtig, ik heb ooit een klein boompje gekregen van mama en even later ging het al dood, ik was toen zo bang dat haar ook iets ging overkomen, dat dat een slecht voorteken was. Gelukkig is dat jaren geleden en is mama net 76 geworden. Volgende lente wil ik een nieuwe magnolia, ik breng me op ideeën en die lichtjes zijn heel mooi, laat ze maar hangen!
  Fijne kerst!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. online geshopt ? duzend in 2 u dat moet kunnen met een paar clicks

  BeantwoordenVerwijderen
 3. een magnolia super he! Heb ook een prachtig exemplaar staan!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik verheug mij al op de magnoliabloei maar ik vrees dat het nog veraf is ;)

  BeantwoordenVerwijderen