05-12-2010

gongaarse goulash met gnocci


goulash

De familie D. ging de stoofpottoer op.

Wat zat er in de pot?
_800 gram rundsstoofvlees (klein versneden)
_2 joekels van ajuinen
_2 looktenen
_2 rode en 1 groene paprika
_klein blikje tomatenpuree
_vleesbouillonblokjes
_chilipepertje of chilipoeder
_2 laurierblaadjes
_veel paprikapoeder
_zakje gnocci

En hoe doet ge dat?
_Vlees opbakken in beetje boter, ajuin, look en paprikapoeder toevoegen. Dan overgieten met water. Bouillonblokjes, tomatenpuree, laurier en chilipeper bijdoen en 2 uurtjes laten sudderen.
Voor het opdienen de gnocci even laten meekoken.
Zet de pot op tafel en giet gelijk het een echte huisvrouw betaamt met de grote pollepel de borden vol. Bord uitvegen met brood!

7 opmerkingen:

  1. ziet er heerlijk uit, stevige winterkost! maar laat nu toch maar de zomer van start gaan! NU!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ziet er lekker uit.



    mvg saramshobby.
    www.saramshobby.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Eindelijk dit gerecht gemaakt. Al een hele tijd geleden gekopieerd.

    Was heerlijk, maar eerder goulashsoep dan goulash. Lekker pittig en het ging schoon op. Een blijvertje in huize Ri.

    BeantwoordenVerwijderen