09-01-11

de laatste dag...van de vakantie. Aan de hoeveelheid posts te zien was het wel duidelijk dat ik vakantie had. Vanaf morgen begint het normale leven terug. Of we doen toch alsof. Het zal hier in elk geval een beetje kalmer zijn.


Gisterenavond maakte is een visovenschotel. Het recept heb ik gepikt bij den doktoor. Zomaar bruut uit een boekske gescheurd. Hopelijk dat ze mij volgende keer geen spuit moet zetten ofzo. 


De luiwijvigheid gebiedt mij om gewoon een foto te trekken van dat recept want een madam van de Libelle heeft al zoveel meoite gedaan om dat schoon uit te tikken dus waarom zou ik dat opnieuw doen.


Mijn keukenverlichting is niet bepaald sfeervol wat verklaart dat het er nogal 'kookboek van den Boerinnenbond van 1978' uitziet. Het stylisme van mijn dochter probeerde wat de aandacht af te leiden. Hopelijk lukt het.


IMG_0114
IMG_0136
IMG_0119
IMG_0121
IMG_0126
IMG_0129
IMG_0133


En nu is da vraag: was dat lekker? Ja, feitelijk wel. Ik heb dat met tagliatella geserveerd en een kwakske puree (overschot van de dag ervoor). Het smaakte wel wat flets. Volgende keer veel meer afkruiden.  Vooral dat uien-kerriemengsel moet royaal bezouten worden. 
Maar toch bedankt, madam doktoor en madam Libelle. 

11 opmerkingen:

 1. Ik zit hier met mijn dochter in de draagdoek op mijn rug (21 mnd is ze), ze kijkt net over mijn schouder mee terwijl ik je blogbericht lees en naar beneden scroll langs je prachtige fotos'....en ik hoor achter me "mmm lekker"....
  Zo grappig, moest het even delen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die vierkante vissen komen uit de luiwijvenzee.

  Vrouwenhand, zo schattig. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Haha, ik viel ook over de vierkante vissen. Misschien komt het fletse wel door die vissen. Had je er krokodil in gedaan...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Neen, van die krokodillen heeft ze twee sjakossen gemaakt. ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik kijk zo graag naar je foto's!
  Het recept probeer ik ook wel eens. Vis lusten die van mij nog wel. En die luiewijvenzee weet ik wel te vinden.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh ik vis ook in de luiwijvenzee!
  (en probeer mijn spruitjessoep maar ;-) )

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Afkruiden jom, subiet gaat ge het nog over de cuisson hebben

  BeantwoordenVerwijderen
 8. ik ga dat sebiet hier eens maken se! Voor 2 kleuters en mezelf (en de papa mag morgen de rest opeten, want die is nog gaan werken! ben eens benieuwd. Ik heb ook uit de luiewijvenzee gevist, en zelfs prei geoogst uit de diepvriezer!

  BeantwoordenVerwijderen