12-04-2011

rijstkipcurryappelsalade



Voor warme en hongerige dagen. Eerst een waarschuwing: Dit is een gevaarlijk gerecht. Eens ge begint, zijt ge niet meer te stoppen. Die kom MOET leeg!


rijstkipcurry


Wat hebben we nodig:
_Bruine rijst
_2 grany Schmidt (of hoe ge dat ook schrijft) in kleine stukjes gesneden
_halve komkommer in blokjes gesneden
_2 kippefilets gebakken met veel kippenkruiden
_1 ui heel fijn gesnipperd
_3 hardgekookte eitjes
_Currypoeder. Veel currypoeder  
_Twee lepels mayonaise


(Er kunnen ook tomatenblokjes bij, ham, verse ananas,...)


Kook rijst en laat afkoelen. Bak de kip en snij in kleine stukjes. 
Meng de rijst met de gesneden appel en komkommer, ui, kip en geplette eitjes samen met de mayo en het currypoeder. (Proeven en meer curry toevoegen naar smaak) Zet in de frigo. 
Eet u een indigestie.

6 opmerkingen:

  1. Awel... da ga ik nu zeker eens uitproberen sé...
    Ideale lunch voor op het werk....

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat is ons kotgerecht!! DIEF!!!
    Maar ik snap het, het is ook heeeeeel lekker.
    Ik maak het nog heel vaak en telkens voel ik me terug 18, onschuldig en naief...

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Njam. Trouwens, je frangipane-crumble werd hier ook goed bevonden! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. holaaaaaaaa!!!!!!!!
    Ik heb geen kip in huis of ik begon er instant aan !!!!!!!!!!!!!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. 'eet u een indegestie' hahaha
    Ik ga het proberen!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ojaaaa, net wat ik nodig had! Ik kan al niet wachten om dat te verorberen!

    BeantwoordenVerwijderen