12-04-2011
rijstkipcurryappelsalade
Voor warme en hongerige dagen. Eerst een waarschuwing: Dit is een gevaarlijk gerecht. Eens ge begint, zijt ge niet meer te stoppen. Die kom MOET leeg!
Wat hebben we nodig:
_Bruine rijst
_2 grany Schmidt (of hoe ge dat ook schrijft) in kleine stukjes gesneden
_halve komkommer in blokjes gesneden
_2 kippefilets gebakken met veel kippenkruiden
_1 ui heel fijn gesnipperd
_3 hardgekookte eitjes
_Currypoeder. Veel currypoeder
_Twee lepels mayonaise
(Er kunnen ook tomatenblokjes bij, ham, verse ananas,...)
Kook rijst en laat afkoelen. Bak de kip en snij in kleine stukjes.
Meng de rijst met de gesneden appel en komkommer, ui, kip en geplette eitjes samen met de mayo en het currypoeder. (Proeven en meer curry toevoegen naar smaak) Zet in de frigo.
Eet u een indigestie.
Labels:
Stoken en koken
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Awel... da ga ik nu zeker eens uitproberen sé...
BeantwoordenVerwijderenIdeale lunch voor op het werk....
Dat is ons kotgerecht!! DIEF!!!
BeantwoordenVerwijderenMaar ik snap het, het is ook heeeeeel lekker.
Ik maak het nog heel vaak en telkens voel ik me terug 18, onschuldig en naief...
Njam. Trouwens, je frangipane-crumble werd hier ook goed bevonden! :)
BeantwoordenVerwijderenholaaaaaaaa!!!!!!!!
BeantwoordenVerwijderenIk heb geen kip in huis of ik begon er instant aan !!!!!!!!!!!!!!!
'eet u een indegestie' hahaha
BeantwoordenVerwijderenIk ga het proberen!
Ojaaaa, net wat ik nodig had! Ik kan al niet wachten om dat te verorberen!
BeantwoordenVerwijderen