11-05-2011
groene lasagna
O-ver-heer-lijk, deze lasagna met spinazie en gorgonzola!
Nodig:
_een groot pak spinazie of een vierkante meter spinazie uit de tuin want daar blijft toch niks van over na het stoven
_gorgonzola (zacht of sterk, zoals je wil)
_béchamelsaus met een pot kwark voor een frisse en lichtere smaak
_lasagnavellen
_parmezaan voor op het bovenste laagje saus
Hoe en wat ga ik niet uitleggen, kijk maar naar de fotootjes, het is zo simpel als het eruitziet.
En herhaal.
Morgen post ik een receptje voor een o-ver-heer-lij-ke salade voor bij lasagna of iets anders hartigs.
Labels:
Stoken en koken
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
wow, eten je kinderen dat ook?
BeantwoordenVerwijderen50% van mijn kinderen lust dat.
BeantwoordenVerwijderenStoom jij die spinazie eerst, Els?
BeantwoordenVerwijderen