01-05-2011

let's kick some assMme heeft het al mooi uitgelegd en zij kan dat beter dan ik dus lees maar eerst even hier
Ik wist eerst niet goed welke bijdrage te leveren. Een foto is maar een foto en voor de rest doe ik wel veel maar niets leek me echt geschikt. En toen kwam het gedacht om een boekje te maken. Een boekje vol liefde, steun, hoop, plaats om te schrijven, plakken en tekenen en ook wel stomme mopjes. Vanalles verzameld met hulp van andere goedzakken...  En dan heel hard moeten nadenken want de boekbindcursus is nog maar halverwege dus buiten het inbinden kan ik er nog niks van bakken. Dat binden moet ook volgens bepaalde formules gebeuren die ik natuurlijk niet meer wist dus maar gegokt. Fout gegokt natuurlijk maar dat ziet niemand want die kant heb ik niet gefotografeerd vaneigens. 
Les 2 over het maken van een hard cover heb ik gemist dus blijft het bij een soft cover. Maar feitelijk past dat ook beter bij mij. (Ik was dus NIET bij het selecte groepje van stoere vriendinnen, tiens)
Bon, dit is het boekje dus. En het is al in gebruik. 


fee1
fee2
fee3
fee4
fee5
fee6
fee7
fee8
fee9
fee10
fee11


Zeg nu nog eens dat het geen wwwarme wwwereld is...6 opmerkingen:

 1. Geweldige titel ! Wat een waardevol document wordt dat straks, heel mooi gedaan. En... veel sterkte voor de dame in kwestie...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. itisi leclerc2 mei 2011 om 10:10

  SUPERLIEF boekje en heel mooi gedaan! Ben wel benieuwd naar de kalendermoppen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zo'n cadeau zou ik ook héél graag krijgen, mooi gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wat een prachtig boekje, echt 'professioneel'!!!

  BeantwoordenVerwijderen