21-06-2011

papaverbollen



Ik ben nog altijd into papaver.  Dat is toch geweldig schoon. Met of zonder bloem. En naar 't schijnt is dat zaad ook wel iets speciaals. Hèhè.


papaver12
papaver15
papaver13
papaver16
papaver14
papaver17
papaver18



17 opmerkingen:

  1. Ja, ik vind het nu wel een beeteke eng worden.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik zal, als verslavingsdeskundige, uw blog de komende tijd eens extra in de gaten houden...

    BeantwoordenVerwijderen
  3. En alweer geweldige foto's! Wat voor apparatuur heb je???

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Past dat ook niet onder het label 'stoken en koken'? (allé, niet dat ik daar enige kennis van heb, maar toch...)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. LOL, Juffrouw S en Mevr, S
    CowRoad, een simpele Canon EOS 350D met een flutlenske van 50 euro. Ge ziet dat het allemaal om het oog draait hè ;-))))))
    Mme, ik zal me op de pisbloem storten.
    Merci, Eloleo.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Inderdaad geweldig schoon. Zowel de foto's als de klaproos.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. ja amai mijne frak, nu weet ik weer waarom ik u gevraagd heb he ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Oh! Goe bezig gij! (Echt hé.)

    Sta me toe te zeggen dat ik de kleurenfoto's schoner vind dan de zwart-witversies.
    Ik vraag me stiekem ook af hoe die twee laatste foto's eruit zouden zien als de achtergrond effectief wit zou zijn ipv grijs. Of was de achtergrond bij de oorspronkelijke foto niet wit-wit?

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Katrien, ik sta dat toe. :-) Af en toe moet een mens eens experimenteren hè.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Hier klinkt een verslaving ;)
    Sjiek zeg!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. onlangs ook nog serieke papavers gedaan. 't blijft iet straf he...

    BeantwoordenVerwijderen