03-08-2011
lichtjes gezouten lasagna met spinazie, courgette, tomaat en kabeljauw
Mijn variant met vis op de lasagne van Photo-copy
Nodig:
Zie recept P-C en voeg toe:
_een pak verse spinazie
_verse tomaten
_mascarpone ter vervanging van de ricotta die ik niet in huis had
_kabeljauw of andere vis (genoeg om een volledige schaal te bedekken)
Stoof een teentje look in wat olijfolie en voeg de geraspte en uitgelekte courgette toe. En de spinazie. Laat garen en voeg op het einde de mascarpone toe. Kruiden met P en Z.
Ondertussen ajuin stoven met look voor de tomatensaus. Beetje kruiden met peper en snuifje zout.
En hier ging het een beetje fout.
Met dat snuifje zout.
Maar eind goed, als goed. De ui heb ik nog kunnen redden.
Dan de lasagne gebouwd: laagje pastavellen, laagje spinazie/courgettenprut, laagje deeg, laagje vis met daarop tomatensaus, deeg, spinaziecourgettenprut, deeg en laag tomatensaus met verse schijfjes tomaat bij. Kaas erover en half uur in de oven op 180°. Serveren met een slaatje met tomaten
Geen foto van het resultaat dat er mocht wezen (alhoewel jullie mij nu niet gaan geloven waarschijnlijk).
Dorstige dag gisteren....
Labels:
Stoken en koken
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Ik lig hier plat van 't lachen. LOL
BeantwoordenVerwijderenaaah!
BeantwoordenVerwijderenik dacht bij het zien van de foto aan het pekelen van ajuin.
BeantwoordenVerwijderenHilarisch!
BeantwoordenVerwijderenHahahahahahahahaha... Leuk he die kleine ongelukjes, achteraf bekeken toch...
BeantwoordenVerwijderenSmakelijk voor je lasagne! Recept lijkt heerlijk