16-06-2012
jaazbeereconfituur
Een mens doet al eens iets ter ontspanning. Ge kunt naar de sauna gaan bijvoorbeeld. Of confituur maken.
De kinderen zeiden dat het huis naar oma rook en likten de houten lepen af.
Labels:
Stoken en koken
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Misschien maak ik dat binnenkort ook eens, eerst weer opladen na de examens. En 't zou dan wel jaarbezzeconfituur zijn.
BeantwoordenVerwijderenIk doe dat ook als ontspanning! Zalig, zelfgemaakte confituur...
BeantwoordenVerwijderenOh, heerlijk zeg! Mijn moeder deed dat vroeger ook en ik weet het nog heel goed, zo ontzettend gezellig en huiselijk! Mooi dat jouw kinderen dezelfde herinnering maken, het is één van mijn mooiste!
BeantwoordenVerwijderenMmmmm,een echt huismoederke! Jaazbere? hier zijn 't eerder jerbizekes of zoiet!
BeantwoordenVerwijderenDeze reactie is verwijderd door de auteur.
BeantwoordenVerwijderenEn hoe noem je deze in het Nederlands?
BeantwoordenVerwijderenAardbeiconfituur. :-)
VerwijderenJaarbeze of jerrebeze hier. (Het laatste echt Broechems, maar mijn ouders komen uit Deurne dus blijft het hier jaarbeze.)
BeantwoordenVerwijderenIk heb nog één pot aardbeiconfituur van vorig jaar staan.
Nog efkes wachten tot de prijs wat daalt en dan kan ik weer 8kg bezen in de confituur draaien.
Frambozen? (zo lijkt het ieg...) Mmmmm, heb ik zelf ook herinneringen aan :)
BeantwoordenVerwijderenHmmm jerbizzekesgelei!
BeantwoordenVerwijderenAlleen, er zouden er hier niet veel in de pot belanden, vrees ik... Zo is mijn plan voor blauwebessenconfituur van vorig jaar ook 'mislukt'. De kans niet gekregen om het te proberen...
Die houten lepen toch...
BeantwoordenVerwijderenGoei pottekes hé ;-)
BeantwoordenVerwijderen