27-08-2012

en nu het echte leven


Want ge gelooft toch geen kind van 7 zeker??

Het echte leven zoals het is 

- deel 1 -

Kinderen met groen haar en ketchup.

groen


- deel 2 -

80 A3tjes vol correcties en spaties die moeten verkleind worden want Tante Hilde heeft buiten een groot ego blijkbaar ook dikke vingers.

correcties


- deel 3 -

Vergaderingen voor Stiel&Stijl want dat is er ook nog maar daar ga ik u later meer over vertellen. Dat verdient meer dan een terloopse vermelding. Op zijn minst een volledige blogpost. 


- deel 4 -

Valiezen uitpakken. Dat heeft me toch een week geduurd eer ik er aan durfde beginnen. 


- deel 5 -

Fotoshoots voor tijdens het leven na het Poppenboek en hilarische experimenten met magnetische hoofden en autosleutels. 

bliep


Dju, ik lig feitelijk liever in dat paarse kleedje in die gele strandstoel met paarse poten.


8 opmerkingen:

 1. Keep calm and carry duct tape!

  Wat ik me nu wel afvraag: wie is die allereerste mens die verzint dat je met ketchup groengechloord blond haar kunt behandelen. Allee, hoe kom je erop, eigenlijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik zal dan wel in uw plek op dieje gele strandstoel gaan liggen. Dan moet ge u daar al geen zorgen meer over maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh serieus, als het echt maar een paar correcties en spaties deleten is, dan ga ik nog echt een groot ego krijgen. Gaan we dan mijn naam met een kleine letter schrijven, kunt ge dat dan ook efkes verbeteren?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. dus dat is echt waar dat haar groen wordt van zwmembadwater! wij dachten wel dat het niet van chloor zou komen maar van kopersulfaat (dat doen ze ook soms in het zwembad) allé ons meisjes hebben dus chance dat ze hun kleur gehouden hebben

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mensen met blond haar hebben logischerwijs minder pigment in hun haar. Er bevinden zich altijd metalen in het water. Bij de ene al wat meer dan de andere, afhankelijk van de geografische locatie. Het gebruik van chloor kan een chemische reactie geven met het aanwezige koper in het water. Dit is niet schadelijk maar wel vervelend als je fragiel blond haar hebt. Aan je water kan je weinig doen maar naar het schijnt helpt het volgende wel: steeds je haar wassen met een verzorgende shampoo en zeker conditioner gebruiken, bij voorkeur ook vóór het zwemmen (misschien er zelfs op laten?) zodat de metalen zich niet kunnen vastzetten op je haar, nadien terug goed spoelen en wassen.
  Hielp de truc met de ketchup, vraag ik me af?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. De ketchup helpt maar je moet het lang genoeg laten inwerken (minstens een half uur). Er zit dan wel een rodere schijn op de donkere stukken maar dat wast er ook weer af.

  BeantwoordenVerwijderen