08-03-2013

workshop fotografie


Nog es eentje. En deze keer is het een echte. Tweedelig met opdrachten en feedback en al! Just echt! En je gaat er buiten komen en je gaat zo'n goeie foto's kunnen maken dat niemand gelooft dat je ze zelf gemaakt hebt. En er is iets om te drinken zelfs. Zo keiprofessioneel is dat als we iets doen via Stiel&Stijl. Workshop 1 is al volgeboekt. Workshop 3 komt er ook aan. Maar eerst Workshop 2.

Stiel&Stijl Workshop 2:
DIGITALE FOTOGRAFIE
- Elza D. -

2-delige onderdompeling in de digitaal fotografie met spiegelreflexcamera.
Theoretische introductie over licht, compositie, cadrage en stylisme. Verstaanbare uitleg over gebruik van diafragma en sluitertijd om zo tot sterkere beelden te komen. Deze theoretische uitleg met massa's voorbeelden gecombineerd met praktische oefeningen en duidelijke feedback maakt van jou een goede fotograaf die zijn reflextoestel optimaal weet te gebruiken. En om je echt beter op weg te helpen, bekijken we samen ook oudere foto's die je al gemaakt hebt en waarvan je om de en of andere mysterieuze reden niet echt tevreden bent. Dan krijg je  gerichte tips om betere foto's te maken. U vraagt, wij draaien!

WS


_zondag 21 april (deel 1) en 28 april (deel 2) van 14u30 tot 17u in Oud-Heverlee 
_85 euro voor 2 dagen
_inschrijven via info@stielenstijl.be

(nog enkele plaatsjes vrij)

Als het proefproject van Stiel&stijl marcheert, volgen er nog veel meer workshops. Suggesties zijn altijd welkom!1 opmerking:

  1. suggestie : nog zo'n workshop fotografie op een andere datum ! (zooo jammer dat mijn agenda dan al vol zit !!!)

    BeantwoordenVerwijderen