25-04-2013

de imaginaire kip


Uzelf overtreffen is niet altijd even gemakkelijk. Ik ben er nog altijd van overtuigd dat ik de vorige keer de schoonste lentefeestkaartjes ooit heb gemaakt. De druk is dus groot en de deadline kort. Nog... minder dan 2 weken. 

Nora is een geweldig kind. En de grotelentefeestcadeau die ze het liefst wenst zijn kippen. We hebben effe getwijfeld om toch maar aan te dringen op een Wiikip ofzo of iets anders virtueels maar dat vreet zoveel batterijen hè. Kiekes dus. 

De kip op de kaartjes is nog wat verlegen. Binnenkort zal ze wat meer op haar gemak zijn. Geduld.

kip1
kip2
kip3

10 opmerkingen:

 1. Met zo'n topmodel voor uw lens komt dat wel in orde. Succes met de kiekes!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie lentefeestwens, gewoonweg kippen. Al was een ipad waarschijnlijk iets gemakkelijker geweest, maar toch!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Daar gaat ze nu eens veel plezier aan beleven en jullie ook! We hebben al kippen van toen onze 3 dochters nog in de kleuterklas zaten. Onze jongste dochter Fee, ondertussen bijna 15, haar lievelingsplekje thuis is bij de kippen! Ze kent ze zo goed en weet ook meteen als er wat mis is met één van haar kippen. Ze was uren stil in de tuin op zoek naar verse wormen voor haar kippen. En één voor één kregen ze dan een worm!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ontroerend, kippen als cadeau, wat mooi! toffe kaartjes werden het!

  BeantwoordenVerwijderen