01-04-2013

de ketting


Omdat boeken maken zeg maar mijn ding is en ik dat ondertussen na al die jaaaaaaren (lijken eeuwen) met mijn vingers in de neus doe, moet ik er wat extra uitdaging insteken om het spannend te houden hè. Vandaar de ketting. De ketting, zoals het woord zegt, is een schakelding. Een verbinding tussen alles.

Ik leg het effe uit met prentjes.. 

Dit zijn de boeken:

ketting1

Dit was boek 1. Misschien dat jullie dat toevallig al ergens hebben zien liggen. Naar het schijnt marcheert het goed. Let op de benen, de positie, de vuile voeten...

ketting2

En toen kwam het volgende boek. 2 dus. Ook een gigantische bestseller of misschien een klein beetje minder. Maar minstens even goed. Dus als je het nog niet hebt, schaam op u! Mail naar tantehilde en bestel dat voor het te laat is want die drie boeken staan echt keigoed naast elkaar in de boekenkast. Schoon allemaal hetzelfde formaat. Dat is ook niet onbelangrijk, dat esthetische in uw boekenkast. Sommige mensen -  heb ik van horen zeggen - sorteren hun boeken zelfs op kleur. Maar we wijken af. Boek 2. De ketting:

ketting3

In het poppenboek is er ook een stukje over poppenluiers en hoe die zelf te maken:

ketting4

En toen kwan Groeten uit Transitië. (Moet u ook absoluut hebben, niet alleen voor de goeie knieën op de cover maar vooral voor uzelf en de wereld) En toen zei Eva dat er ook een stuk in kwam over ecoluiers. En toen dacht ik bij mezelf dat het een open goal was. En toen moest ik gewoon mezelf copiëren. 

ketting5

Ik weet niet wat het volgende boek wordt. Maar ik zal al eens nadenken over mogelijke linken met slakkensiroop of het composttoilet. 


9 opmerkingen:

 1. Whoehahahahahaha U bent GEWELDIG!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. jeeuj, kleine hoera toch ook voor 'SeN' ;) Winand gaat blij zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hehe! grappig!


  www.mamajulesbrussels.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. schitterend, het wordt alsmaar spannender!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zo'n dik boek! Wat een zalige foto's weeral en een afwisselende lay-out op zeer aangenaam papier. Merci om hetzelfde formaat aan te houden, dat is schoon in de kast, hé.
  In de drie covers zit toch ook een accent op benen. Ben heel benieuwd naar wat hetvolgende boek gaat worden.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Prachtig gebruik van typografie! Echt tof. Mede door mensen als jou wordt ik geïnspireerd, zo allround.. Ondanks dat vormgeven en fotos maken toch 2 vakken apart zijn. Mooi om te zien! Kijk ook eens op mijn grafisch ontwerp blog :)

  Seck1

  BeantwoordenVerwijderen