27-05-2013

de valies - part 2


Het is tegenwoordig 'in' om valieskes met inhoud cadeau te doen. Ik ben gevolgd. Mijn metekind werd 18. Ooit was het een huilbaby. Schattig en koddig en lief en al. Maar huilen, jong. HUI-LEN! Afin, nu doet ze dat niet meer. Nu is ze groot, slim en mooi en rustig en nog altijd lief en empathisch en eerlijk en goed en toch niet op haar mooie mond gevallen. Zo eentje dat ge als dochter wilt. Maar mijn zus was me voor dus heb ik haar nu als metekind. Ook goed. Metekinderen zijn er om af en toe eens speciaal te verwennen. Dus voor haar 18de kon ik haar een nieuwe gsm geven, of een ipad of een auto. Maar dat gaat toch allemaal kapot, zeker als het van mij komt dus gaan we voor De Beleving. Uit onderzoek is gebleken dat de jeugd van tegenwoordig, Generation C genaamd, een consument is die de dingen wil beleven. Ze gaan niet voor de massacommunicatie maar voor de fun. En omdat auto's, gsmmen en ipads saai zijn, gaan we op reis. Roos en ik. Gezien het feit dat hier effectief alles kapot gaat dat op 4 wielen rijdt was mijn budget wat beperkt en Rome is toch maar een oude vervallen stad, gaan we op citytrip naar de hoofdstad van Europa. Hoe cool is dat. C'est cool ça!

De valies was gepakt. Met pyama, ontbijt, oordoppen (voor mij want ik kan niet tegen gesnurk), flessenopener, gids van Brussel, plakkers en een Dafalgan voor 's anderendaags. 

upload
upload
upload

Wijle weg!
Salut!


8 opmerkingen:

 1. geweldig bericht, geweldig cadeau. Bijna zo geweldig als ons 'ouderlijk' cadeau. Bijna he, nog net niet helemaal :-).
  Proficiat Poat, ge doet dat al 18 jaar heel goed, zo meter zijn. Heel goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die boekske van 100 percent, dat zijn de allerbeste stadsgidsen, hadden dit in rome ook bij, die oude stad....valt wel mee hoor !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Geweldig cadeau! Wij proberen zelfs bewust te citytrippen in eigen land, omdat ik het zelf schandalig vind hoe slecht ik ons landje ken. Binnenkort Brugge!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zo cool!
  Mag ik ook uw metekind zijn?
  Zo een soort opgeschoten, misplaatst metekind? Toe?

  BeantwoordenVerwijderen