09-03-2010

Oude schattenVorige week woensdag ontdekte ik 'de doos waar ik het bestaan niet meer van wist' met 'inhoud waar ik het bestaan niet meer van wist'. Buiten mijn oude paspoort en wat doeffe liefdesbrieven met veel te Grote Woorden stak er ook nog een roestige blikken doos in. Ik had geen flauw idee wat dat kon zijn.

Heel voorzichtig prutste ik de plakband los en lichtte ik het deksel op. 
De kleuren vlogen me letterlijk in het gezicht. De veel te dure markers die ik gebruikte tijdens mijn studententijd, MILJAAR! Die schatten zijn minstens 15 jaar oud. En weet je wat? Ze kleuren nog steeds als toen. Echt. Om nog maar over de geur te zwijgen.... Zalig! 

5 opmerkingen:

 1. Oh ja, pantone stiften !! Zo leuk om mee te werken (maar idd veel te duur) :D Toffe ontdekking als je het mij vraagt!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. In het eerste jaar (nog maar 3 jaar geleden) hadden we dat nog als vak, roughen (nu geven ze dat niet meer..) en ik haatte dat zo hard! Maar als we dan met z'n allen bezig waren, kwam er zo'n overweldigende geur hangen in het lokaal, dan waren wij precies allemaal high van de pantone stiften... :) Ik zou wel eens willen zien wat je daarmee gemaakt hebt, mijn geroughte paprika's en auto's zijn alvast niet erg veel waard... :p

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat wordt nog steeds gegeven hoor, die roughtechnieken. Afin, waar ik lesgeef. Ik doe dat nog altijd graag feitelijk. Denk dat het met de geur te maken heeft :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het spreekt ook meer tot de verbeelding, vind ik.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh? Echt? Bij ons (= KASK) doen ze dat om de één of andere reden niet meer, ik weet eigenlijk niet waarom.

  De reden waarom ik dat echt niet plezant vond was gewoon omdat ik,ondanks al mijn pogingen, geen tekentalent was (ben)... En wij moesten nogal veel tekenen in het eerste jaar, dan was dat roughen er al helemaal teveel aan. :D

  BeantwoordenVerwijderen