27-12-2010

het Grote GatEerder verschenen op het terminale Jutblogt: 


Ik heb enkele kleine afwijkingen. Mijn dikke teennagels groeien wat naar boven zodat ik tweewekelijks wel eens een gat bespeur in mijn kousen. Mijn verstrooidheid (afwijking 2) zorgt er dan voor dat ik de kous alsnog in de wasmand gooi in plaats van in de vuilbak. Een gat ter hoogte van de dikke teen is zeer vervelend. Het gat wordt alsmaar groter en de teen bloter. Vervelend én gênant. Des ochtends als ik weer eens te laat ben opgestaan (afwijking 3) neem ik in alle haast een paar kousen uit de kast, trek ze aan en merk het gat op ter hoogte van de rechter dikketeen. Afwijking 4, luiheid, zorgt er vervolgens voor dat ik GEEN nieuwe kousen uit de kast ga halen. Ik wissel gewoon de sokken waardoor het gat ter hoogte van de tweede kleine teentjes van de linkervoet zit. Geen uitstekende, blote dikke teen. Niet meer vervelend, enkel gênant.19 opmerkingen:

 1. Hahahahah 8:15 in de ochtend: lig compleet in een deuk!!!! Herken de nagel die omhoog groeit, in elke sok gaten achterlaat en... hihi, het wisselen van de sok! Zo herkenbaar!
  Top post (blij te lezen dat ik niet de enige ben..)!! hihi

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hihi, dat zijn zo van die vervelende dingskes hé.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. In die linkse komt ook al een klein gatteke precies. ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb vele sokmaten!

  @Photocopy: kunst is om meerdere van dezelfde kousen te kopen. Zo kan ik maaaaaaaaaaaanden verder.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Geen zorgen, je bent niet alleen: ik doe dat ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ik ben dat sokken samenzoeken beu en draag nu meestal 2 verschillende zoals iedereen bij ons thuis, ook een afwijkingske dus.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. wel dat doe ik nu ook zie, gewoon wisselen zodat dat gat op een minder ampetante plaats zit. Tegenwoordig maak ik van mijn sokken met gaten wel eens beenverwarmers voor de meisjes als ik in een minder luie bui ben.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik heb ook een vraag in het kader hiervan, echt een prangende kwestie: ik heb soms ook een grote-teen-gat, maar enkel bij één paar schoenen. Ligt het dan aan die schoenen of aan mij?
  Voor de rest: wisselen is een goede oplossing, uw kousen ondersteboven proberen aandoen niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Janina, het ligt ongetwijfeld aan u.
  Lies, Goei idee, maar het zou maar saai zijn met 100 zwarte beenverwarmers.
  Jean, maximum!
  Zsazsazsu: FOTO!!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik vind dat niet gênant, maar geniaal denkwerk.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Janina ik heb dat ook! Enkel bij een paar schoenen. Ik heb al geprobeerd om van alles weg te halen vooraan, maar er zit niks... Dus ga ik maar door het leven met gaten in mijn kousen.

  Elza, naai je die gaten nooit?

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Tess dat niet dichtnaaien is volgens mij afwijking nummer 5, waar ik zelf ook last van heb, ik koop 100 paar dezelfde sokken voor 5 personen, zwart en dezelfde maat voor iedereen sinds dit jaar, een gat en weg is de sok. Het is wel wat saai, maar o zo makkelijk en tijdsparend bij het plooien.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. in Spanje hebben ze een prachtige naam voor deze teengaatjes: tomatitos, ik noem ze dus tomaatjes :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. ;-)
  Super goed post idee ;-) Wie doet dat niet?

  BeantwoordenVerwijderen
 15. dat ik hier nu nog met huishoudelijke tips moet komen: woolfiller bestellen op internet. lollig en goed voor de zen.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat ik sammel voor kinder die geen sokken heben

  BeantwoordenVerwijderen