25-12-2010
lichee litché liché
Ik ga effe verdringen dat ik de voorbije 2 dagen ballekes in tomatensaus met frieten, chocoladefondue, chips en nootjes, garnaalkroketten, vissoep, kalkoen, amandelkoekjes en pralines heb gegeten en bijgevolg het gevoel heb dat ik zodadelijk ga barsten.
Dus gaan we het gewoon hebben over mijn lievelingsfruit. Dat pelleke eraf prutsen is al een heerlijkheid op zich. En liefst in de perfecte krullekes.
Labels:
HLZHI,
Stoken en koken
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Die foto's doen u direct goesting krijgen!
BeantwoordenVerwijderen't zijn zowaar kerstslingers die krulletjes !
BeantwoordenVerwijderenIs het niet lychee? ;-)
BeantwoordenVerwijderenEten doe je NU doen!! Je wordt niet dik van wat je tussen Kerst en Nieuwjaar eet, maar van wat je tussen Nieuwjaar en Kerst eet... ( doordenkertje, maar waarheid als een koe)
BeantwoordenVerwijderenAnne
Eten hoort erbij, gezond of ongezond...
BeantwoordenVerwijderenLaat het niet aan je hart komen, het is maar 1 keer kerst&nieuw per jaar... :-)
Groetjes, Saartje
lekkeerrrr hé :)
BeantwoordenVerwijderenO, zo fruit eten op een keukenrolleke, dat is zo gezellig!
BeantwoordenVerwijderenJa, ik doe niet aan foodstylisme. :-)
BeantwoordenVerwijderenAlles voor het gemak!
schoon.
BeantwoordenVerwijderenIk ben ook fan van het parelmoerige kleurtje aan de binnenkant van de schil.
BeantwoordenVerwijderen