01-03-11

plannen en vergeten dingesVolgende week is het Nora haar verjaardag. Raprap nog iets ineen steken want de uitnodigingen moesten feitelijk al lang de deur uit zijn. Straks madam zelf de inkleuring laten doen, dan nog wat Photoshoppen en het resultaat is hier weldra te zien. 


nora6


Vorig jaar heb ik van koeskebak gedaan. Nooit meer, heb ik toen gezworen. Ik breek mijn eigen beloftes niet. Mijn hulplijn heeft examens...  Eens zien wat we nog kunnen fiksen...   Over die koekskes gesproken. Wat ontdekte ik vorige week toen ik de koekenkast opruimde (ja, dat doe ik maar 1 keer per jaar):
een eenzaam manneke. 


koek


Ondertussen zijn de meiskes bezig met het maken van maskertjes in klei. Ik ga daar iets meer doen. Iets decoratiefs tegen de muur want die muren zijn hier al een jaar en half leeg. Geen fotooke, geen kaderke, geen nikske. 


maskers

3 opmerkingen:

  1. Hoe oud wordt de dochter in kwestie?
    Mijn moeder liet ons soms zelf taart maken, koekskestaart dan wel. Gewoon alle ingrediënten in huis halen, zelf crème au beurre maken en dan de kinders hun eigen taartje laten samenstellen en versieren. Dolle pret en er is al minstens een half uur van het feestje voorbij zonder dat ge uzelf moe moet maken!

    BeantwoordenVerwijderen