22-03-11

tulpjestulpje1


De tulpen staan in bloei. Die twee toch alvast. Maar ze hebben een identiteitscrisis net als mijn komkommers van vorig jaar. Ik denk dat ze graag krokus willen zijn. 
Nora zou zeggen: ik vind dat zo ocharm voor die tulpen.


tulpje2

9 opmerkingen:

 1. Helemaal niet ocharm....klein maar fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mijn eerste kommerzaadje is aan het uitkomen. Ik wil ook zo'n komkommers als gij vorig jaar! En zo'n tulpen eigenlijk ook.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wanneer heb je die in de grond gestoken? Dat is de oorzaak van het probleem bij mij. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb niks gedaan. Die komen vanzelf :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zo'n originele tulpen, zonder iets te moeten voor doen?
  Straf! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb dezelfde in onze hof staat. Die komen idd vanzelf. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een PRACHTIGE tulpjes!!! Je hebt een nieuwe soort ontdekt, proficiat!
  BTW, sinds ik vorig jaar zelf met een blog ben begonnen, ben ik reeds een tijdje een 'ijverige volger' van enkele leuke blogs -waaronder ook die van jou! Spijtig genoeg vind mijn blog zijn weg niet naar de andere bloggers/sters, alhoewel ik merk dat ik toch wel wat bezoekers over de vloer krijg. Weet je waarvan ik een dansje van vreugde zou maken? Tja, dat kan je wel raden zeker: als ik er nog wat volgers bij zou krijgen! Jij bijvoorbeeld (?). Ik ben een creatieve maar wispelturige (=altijd nieuwe dingen willen ontdekken) duizendpoot, met bijzondere interesse voor wandelen, reizen, een beetje fotografie, klein beetje tuinieren, Spaans volgen... Ik ben óók moeder...van 4 zonen!!! En alhoewel ik kokkerel uit noodzaak, beleef ik veel plezier aan jouw prachtig in beeld gebrachte smikkelgerechtjes!!! Tot blogs, lieve bloggersgroetjes, Hilde

  BeantwoordenVerwijderen