25-05-2011

na het noeste werkNa het gezweet in Den Hof hoort feitelijk een goei pakske friet maar gezien ik al jaren in een weddenschap verwikkeld zit en de deadline nadert en dichter en dichter bij komt... zo dicht dat ik stress begin te krijgen...  ben ik toch maar gegaan voor een salade. Light is het niet te noemen door de buffelmozzarella en de avocado maar er zullen voorzekers minder kcal inzitten dan in een kleine frit van Eric en Jos met een curryworstspecial en mayonaise. 
Daarenboven is het de tijd van de kersen. Ik zing al godganser dagen van je 'vandaagisrooooooood' terwijl ik aan die takken hang te bengelen omdat ik te lui ben om de ladder te gaan halen. Het spijtige  aan die kersen is dat ik me daaraan doodeet. En naar het schijnt is dat ook niet zo goed als ge een weddenschap moet halen. 


Afin, een salade dus. Dezelfde van vorige keer maar nu met uitbreiding. De vorige meets tomatmozzarella met eigen ruccola uit Den Hof.


frisengezond

4 opmerkingen:

 1. Mmmm, buffelmozarella met tomaat (en basilicum). Mmmm, mmmm, mmmmm.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Al een sjans dat ge foto's ni kunt (wilt) opeten! Wat een fantastisch licht ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja het komt nu echt wel dichter....
  ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi stofke:)
  Ik kan me daar ook zOOOO'n buikpijn van eten, kersen. Mmm.
  Ik zag ze begin deze week al bij de Turkse buurtwinkel maar dacht: Elza moet het startschot van de Vlaamse kers nog geven, dus hou je nog even in!

  ps: Niet te lang wachten he!

  BeantwoordenVerwijderen