11-05-2011

ruccolasalade met venkel



Voor bij de lasagna van gisteren. Of die van morgen. 


_Ruccola
_zongedroogde tomaten in olie
_venkelknol
_parmesaanschilfers


Snij de venkel fijn. De tomaatjes uit de olie halen en ook in kleinere stukjes snijden. Tomaten en venkel onder de ruccola mengen en de olie van de tomaten erover gieten. Nu nog de parmesaan erover. Da's al. Wederom o-ver-heer-lijk. 


venkelsla2
venkelsla1
venkelsla3
venkelsla5

3 opmerkingen:

  1. Ik vind venkel keilekker!
    Ik doe het groen er ook altijd bij.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. dat eten trekken, dat doet ge toch goed zene. ik bak er zelden iets van. allee, mijn eten is wel lekker hoor! :-)
    maar het licht bij eten fotograferen vind ik altijd zo moeilijk. en bij mij ziet het er ook altijd zo saai uit.

    BeantwoordenVerwijderen