26-12-2011

een lach en een traanEr is een genetisch defect in de familie. Het is zo, wij kunnen daar niet aan doen. Ik heb er al eens over verteld hier. De traanklieren marcheren buitengewoon goed. Niet van verdriet ofzo. Medeleven. Empathie, gelijk ze zeggen. Dus als er iemand een traan laat, dan laat ik er twee mee. 
Mijn zusterfiguur is nog erger. Het is echt waar. En toch kreeg ik voor kerstmis van haar en mijn metekindje dit cadeautje. 


cry1
cry2


Nog voor ik het doosje openhaal liepen ze al, de smeerlapkes. Ge zou zeggen dat ik een triestige plant ben.  Mitsy van Artmind die deze prachtige 'gevoelens' maakt heeft dat gebleit wat gecompenseerd door een broche mee te geven. Cadeautje van haarzelve voor mijzelve.


cry3
cry4
Ik ben een evenwichtig persoon nu.


Merci, Roos. Merci, Anne. Merci, Mitsy.


PS: trouwens dat het een genetische afwijking is, valt hier te lezen... 

12 opmerkingen:

 1. Schoon.
  Dat vond ik indertijd al op Etsy.
  (En daarna zag ik ze in uw blogroll)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel mooi. De creaties van Artmind staan al lang op mijn wenslijstje. Misschien moet ik mezelf maar es een kadootje doen...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. graag gedaan. Mitsy is geweldig. Ik ben fan.
  En ikke erger??? Even erg zou ik zo zeggen...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi! En 't zou iets voor mij zijn ook nog... de tranen schieten al in mijn ogen als ik nog maar dénk dat iemand gaat wenen... hahaha.
  Op mijn werk niet altijd even handig. (ik werk in een ziekenhuis) Dan moet ik altijd zo heel overdreven knipperen om te voorkomen dat mijn ogen overlopen.
  Maar ik lach ook heel veel, dus ik ben wel in balans (op dat vlak dan).

  BeantwoordenVerwijderen
 5. OOOOOOO...deze is ook wel heeeeel mooi, en zo passend voor jou ! Bij ons onder de kerstboom : voor Rudy de 'Ambitieus' en voor mij de 'Creatief' Dank u wel Artmind! Ze staan hier zo schoon...zo samen...toch wel zo'n beetje als in het echt! ;)

  BeantwoordenVerwijderen