08-10-2012

persvoorstelling


Aangezien Tantehilde en ik nog moeten werken voor onze kost (want van een hobby kan je niet eten), moesten we iemand anders zoeken om de boekvoorstelling te doen. Gelukkig is Elzake er. Ze heeft dat goed gedaan. Ze heeft niet gevloekt en ook geen boer gelaten na dat glas champagne. 

Hier wat sfeerfotootjes. Ons Hilde had ze al gepost maar ik doe dat ook want ik heb de laatste tijd zo weinig anders te vertellen. Ik beloof dat het ooit gaat beteren. Maar je moet dat begrijpen hè. Dag en nacht belt ze me om te vertellen hoe gelukkig ze wel is en hoe schoon ze het boek wel vindt. Ik kan dus niet anders dan daar heel de tijd aan denken hè. Sorry daarvoor. En als ze niet belt dat heeft ze voorzekers 12 berichten gepost op mijn facebookwall of een sms of 20. Sorry, zegt ze dan. Die roze wolk, dat is iets vies...

POP1

Hilde heeft er wat schone tekstjes bij geschreven. Ik ga dat niet doen. Elzake was zelf ook niet zo veel van zeggen. Ze was wat zenuwachtig.

Feitelijk wou ze het liefst pagina 30 tonen maar zolang Mme 'de Ode' zelf nog niet gezien heeft, wachten we nog effe. 
Allez, Mme. 
Allez!

POP2
POP3
POP4
POP5
POP6
POP7
POP8

En voor al uw vragen, opmerkingen of fanmail is er nu ook een facebookpagina van de Poppen van Tantehilde! Wie weet wat er daar nog te winnen valt binnenkort?

De pagina van Elzake die kennen jullie al hè. Ja, zegt!

En wie graag zon boekje wil en het nog niet besteld heeft bij Tantehilde of de boekenwinkel, mag mij altijd mailen. En ik mail u dan terug enzo. 


5 opmerkingen:

 1. Ik zou ook superblij zijn met zo'n tweelingzusje ;-)Jullie hadden geen betere vervangster kunnen vinden.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja zeg zo schoon! Sorry hoor dat ik het nog eens herhaal...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat super mooi ist het boek ook van de binnenkant. Dat is toch kunst, he? En volgens mij zullen hier straks wel 8 dubbelgangers op de bank zitten, want deze 4 hebben we al. Alleen gebreid dan ;-)
  http://sonnendiebin.blogspot.de/2012/09/strikkedukker-nachtrag.html
  Ik wens jullie onzettend veel success. Maar waar zo veel liefde in zit, komt het toch van zelf.
  Liebe Grüße
  Janna

  BeantwoordenVerwijderen
 4. in het écht zo mogelijk nog schoonder
  en oh, nu zie ik het, pagina 30, natuurlijk! allez mme!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ah dan toch een persvoorstelling ;-)

  BeantwoordenVerwijderen