06-10-2012

slimmer in stijl


Op Stiel&Stijl wordt er meer gedaan dan gekocht. Je kan er ook iets bijleren. Fotograferen bijvoorbeeld. Of jezelf mooier maken. Niet dat dat nodig is...


Kijk eens wat we voor u allemaal kunnen doen!


workshopsS&S-1


En kijk eens wie dat allemaal doet en wat we precies voor u kunnen betekenen!


ELza

ELZA D.

I. Het Fotografisch Oog (compactcamera) 

Introductie in de fotografie, belichting, compositie en stylisme. Met enkele duidelijke tips & trics kan je snel zelf aan de slag en maak je mooiere beelden vol leven.  (Dit is een workshop voor gebruikers van een compactcamera of spiegelreflexcamera gebruikers die niet verder raken dan de P-stand. Focus ligt op de compositie, het trainen van het fotografisch oog, niet op het technische.) 
max. 15 deelnemers - 15 euro per deelnemer

II. Het Fotografisch Oog (spiegelreflex) 

Introductie in de digitale fotografie (diafragma, sluitertijd), belichting, compositie en stylisme. Met enkele duidelijke tip & trics kan je snel zelf aan de slag en maak je mooiere beelden vol leven.  
(Voor gebruikers van een digitale spiegelreflexcamera. Vereist: basiskennis van de verschillende instellingsmogelijkheden zoals automatisch, halfautomatisch en manuele instellingen. maw, ken je toestel al een beetje. Deze workshop gaat meer in op de mogelijkheden van een spiegelreflexcamera)
max. 15 deelnemers - 15 euro per deelnemer

PC

PHOTO-COPY

Ann Vertriest is een copywriter én foodfotograaf in één. Ze leert jullie graag alle kneepjes van het vak over (food)fotografie en bloggen. 

I. Werken met een spiegelreflex 

Heb je een spiegelreflexcamera maar werk je steeds in de automatische stand? Tijdens deze workshop leer je de mogelijkheden van jouw camera ontdekken en ook welke lenzen geschikt zijn voor het type foto’s die jij wil maken. 
max. 15 deelnemers - 15 euro per deelnemer

II. Bloggen 

Een leuke tekst, een mooie foto, een goed verhaal... het is makkelijker gezegd 
dan gedaan. In deze workshop krijg je allerhande tips voor beginnende én doorgewinterde bloggers om van jouw blog een echt succesverhaal te maken.
max. 15 deelnemers - 15 euro per deelnemer

III. Foodfotografie 

Niets is zo moeilijk dan het fotograferen van eten. Nochtans kun je aan de hand van een paar heel eenvoudige tips al een mooie foto maken voor op je blog of website. Je leert tijdens deze workshop meer over het werken met natuurlijk licht, compositie, het belang van een ondergrond en dergelijke meer. 
max. 15 deelnemers - 15 euro per deelnemer

UG2


UGROW2


Nadia Jottard merkte als professional dat je uitstraling een grote rol speelt in je carrière. Daarom begeleidt ze vrouwen in het optimaliseren van hun outfit en gewenst imago.

Kleur/Stijl/Imago analyse 

Tijdens de workshop van Ugrow2 leer je de 4 verschillende seizoenenstypes (lente, zomer, herfst en winter) kennen. Je krijgt inzicht in wat hun karakteristiekenzijn, hun specifieke kleuren als ook de bijhorende stijlen.
Ugrow2 geeft tips om de sterke punten van onze figuren te versterken en de 
mindere puntjes te verdoezelen. Je leert hoe je met kleuren en belijningen van stoffen kan vreemdgaan om je boodschap kracht bij te zetten.
max. 15 deelnemers - 15 euro per deelnemer


En kijk hoe je daaraan kan deelnemen:
Inschrijven kan op info@stielenstijl.be.  Doorgeven welke workshop je wil volgen en om hoe laat. Je krijgt een bevestigingsmail met een betalingsopdracht. Daarna ben je ingeschreven.  En kijk ook eens hoe schoon het deelnemersaanbod is op deze editie. Echt hè. Dat gaat daar zo goed zijn. 

Volgende week beginnen we ook met de verloting van de zakken vol schoons op facebook. Wie nog geen vriend is moet daar snel werk van maken. Dat is nu eens elk jaar opnieuw zo spijtig dat we die zakken moeten weggeven. Doemme toch. 

zakvolschoonsGeen opmerkingen:

Een reactie posten