30-12-2012

rendier na Kerstmis


Pinterest is toch de beste uitvinding van de eeuw. Na het afwasmachien, Facebook en Paprika Superchips.

Dit had ik al lang geleden gepind. Net als het canvas van de vorige week. Eindelijk eens 15 minuten tijd genomen om wat te knutselen want ik had toch niks anders te doen en al zeker geen boek over Transitie maken.  Volgend jaar maak ik er ene op ware grootte. In stevig katron. Dit is maar een flutpapierke. 

hert1
hert2
hert3

MEUEUEH! Oh hoe doet een rendier eigelijk?17 opmerkingen:

 1. Blaft dat ook niet? Of is dat alleen een eland, honden even niet in rekening gehouden? Hij hangt daar alleszins schoon.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Man, tof! Ik weet al wat ik volgend jaar op mijn kot hang :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb hem gisteren ook gepind. Ga hem ook nog proberen te maken deze vakantie.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw, super knap! Dat gaat hier direct gedownload worden, om dan ooit, lees als ik ooit eens vijf minuten tijd heb, ineen te steken.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. dat ventje kan wel iets... 13 jaar?! Djeeee, I was still playing with my dolls...

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb hem gemaakt in van dat materiaal waar architecten maquettes mee maken, da's steviger en iets dikker dan karton. Moeh zegt de onze hier!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Catapac. Ja dat is 'n goei idee. Dat snijdt iets makkelijker. Ik heb nog eelt op mijn vinger van zo duizend kartonnekes te snijden...

   Verwijderen
 7. Chique, dat komt ook op mijn lijstje.
  Hier verder staan wat bambi's in een wei en die maken een ongelooflijk vreemd geluid. Ik kan zelfs niet benoemen hoe die doen. Precies of die meuh zeggen en tegelijk inademen.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Prachtig!

  Ik merk dat stilaan de normale gang van zaken terugkeert in blogland, na prettige maar toch drukke, vermoeiende feestdagen. zelf doe ik snel een rondje langs de blogs die ik volg (want moet straks gaan werken) en denk binnen enkele dagen klaar te zijn om mijn eerste logje van 2013 te plaatsen! Ik wens jou en jouw familie een erg fijne start in 2013 met veel liefde, vriendschap en vol van creativiteit! Liefs, Hilde

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Waauw! Erg knap! Het ziet er gemakkelijk uit, maar toch niets voor kindjes, lijkt me (gezien je er eelt van krijgt ;-)). Of misschien een mini-versie, om uit te prikken ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. hij ziet er nu al groot uit.
  en hebt gij daar nog tijd voor?

  BeantwoordenVerwijderen